Nagyra értékelem a kemény munkát. Mind az alkalmazottaimnál, mind a saját megítélésemben. Azóta, hogy egy műanyaghegesztő vállalkozásnak lettem az atyja, nem felejtettem el azt, hogy én is mennyit dolgoztam ebben a szakmában, beosztottként. Ez azért olyan fontos, mert rengeteg cégnél voltam, akik nem bánnak jól az alkalmazottaikkal. Én változtatni akartam ezen. Azt akartam éreztetni a fiúkkal, hogy értékelem azt a munkát, amit csinálnak és, hogy mindannyian fontosak.

Az alkalmazottaim mellett azonban a családommal is hasonló dolgokat akartam éreztetni. A baj csak az volt, hogy nem volt túl sok időm, amit velük tölthettem volna. Kitaláltuk azonban az asszonnyal, hogy a jövő héten szabadságot veszek ki és elmegyünk egy wellness központba. Vinni akartuk a kisbabánkat is, viszont találnunk kellett valami módot arra, hogy bejöhessen velünk a vízbe. Pelus nélkül ez még nem működött, úgyhogy ráálltam az ügyre.

lord.shop.hu/uszopelenka

Az egyik beosztottam ajánlotta, hogy nézzek fel a lord.shop.hu/uszopelenka linkre. Ők már többször használták ezt a webshopot a feleségével és mindig megkönnyítette az életüket. Nagyon bízok az alkalmazottaimban, de a webshopokban annál kevésbé. Úgyhogy óvakodva mentem fel a lord.shop.hu/uszopelenka oldalra. A rossz megérzéseim azonban hamar elültek, mikor rájöttem, hogy ez bizony egy nagyon minőségi oldal, kiváló termékekkel. Tetszett, hogy nem túlozták el a designt és mindent meg tudtam találni rögtön, amit csak kerestem.

Ha hasonló ügyben kutattok, mint én, akkor nagyon ajánlom, hogy a lord.shop.hu/uszopelenka linkre kattintsatok, mert ezzel is tudtok időt spórolni. Mivel a link rögtön az úszópelenka kategóriába vezet. Ha azonban magatok kerestétek fel a Lordshopot, akkor sem kell kétségbe esni, mert nagyon könnyű navigálni.

Ennek a fő oka az, hogy kategóriákra van osztva minden termék. Tehát, ha valami érdekel, csak ki kell választanod a neked tetsző felső gombok közül, hogy mire szűkítse a kereséseidet. Megsúgom neked, hogy emiatt nem csak úszópelenkát vettem, hanem más termékeket is, amikre szükségünk volt.

Ha valaki arra esküszik, hogy ő a boltban szereti megnézni a termékeket, akkor az jobb, ha picit elkezd haladni a korral. Sokan azt mondják, hogy azért nem használnak webshopokat, mert nem tudják megfogni konkrétan a terméket. Én azonban nem értek egyet ennek a fontosságával. A Lordshop oldalán minden termék mellett feltüntettek egy csomó hasznos információt. Ennek segítségével sokkal jobban be tudjuk határolni azt, hogy valóban erre a termékre van-e szükségünk.

Visszatértem azonban a lord.shop.hu/uszopelenka kategóriára, mert a fő küldetésem még mindig az volt, hogy úszópelenkát találjak. Szépen ki voltak egyesével írva az árak és nem kellett attól félnem, hogy egy árufeltöltő, pont rossz helyre rakta ki az árat. Beledobáltam egyenként a kívánt termékeket a kosárba. Tetszett, hogy hasonlóan volt megoldva, mintha tényleg vásárolnék. Sokakat össze szokott zavarni a kosár funkciója. Képzeljétek el úgy, mintha tényleg lenne egy bevásárlókosaratok, amibe pakoljátok a cuccokat.

A fizetés előtt ezeket mind át lehet tekinteni, így az esetleges félrekattintásainkat is észrevehetjük. Ez nagyon hasznos, mivel így is pénzt spórolunk magunknak. Ezután már körülbelül magától értetődő a helyzet. Kiválasztjuk a fizetési módot és megadjuk a szállítási címet. A kért adatok senkinek sem lesznek nehezen megérthetők, mert ezeket nap mint nap rengeteg helyen kell megadnunk. A rövid fizetési procedúra után pedig hátradőlhetünk, mert sikeresen megvásároltunk mindent, amire szükségünk volt.