Nemrég belevágtam egy nagy projektbe és alapítottam egy saját céget. Végre vállalkozó lehetek én is, mint sok más ember, akiket eddig csodáltam. A cégem műanyag hegesztéssel és lökhárítójavítással foglalkozik. Dolgozik nekem két kis tanuló, így nem vagyok egyedül. Külön örülök, hogy a szakgimnáziumban sok évig tanult szakmámmal tudok elhelyezkedni, ráadásul nem alkalmazottként, hanem saját vállalkozásom lehet, így nagyrészt én vagyok a magam főnöke, és én csak és kizárólag csaját magamtól függök.

Az elején sok mindentől féltem, sok kérdés volt a fejemben, de ez idővel mind letisztult. Ilyen volt a székhely kérdése, hogy hová legyen bejelentve a vállalkozásom és hová fizessem az iparűzési adót. Találtam egy céget, akik kifejezetten székhelyszolgáltatással foglalkoznak, és nagy meglepetésemre éppen ebben tudnak segíteni.

A székhelyszolgáltatás24 egy olyan cég, akiknél székhelyszolgáltatás Pest, Buda és Újlengyel településen is elérhető. Nos az érdekesség pedig nem más, minthogy a székhelyszolgáltatás Pest és Buda mellett azért elérhető Újlengyel községben, mert ez az a hely, ahol már vagy 30 éve nem kell fizetni semennyi iparűzési adót az önkormányzatnak. Ugye milyen hihetetlen? Ez lett a tökéletes IPA mentes székhelye a cégemnek. Ha viszont valaki a fővárosban szeretné igénybe venni a székhelyszolgáltató cég szolgálatait, arra is van lehetőség ráadásul több helyen IS. Aki Budán szeretné, annak a 2. kerületben a Bem József utcában van erre lehetősége, míg akinek a pesti székhely lenne a kedvezőbb, annak a 6. kerületben a Szinyei Merse utcában lesz a székhelye.

székhelyszolgáltatás pest

Ez a cég már több, mint 11 éve foglalkozik székhelyszolgáltatással, így hatalmas tapasztalattal rendelkezik. Emellett a cég rendkívül nagy piaci stabilitással rendelkezik, szóval mindenki számára kiváló választás ez a cég. Amit még tudni érdemes erről a cégről, hogy miben segítik a munkánkat, így az én új vállalkozásom működését is. Nem szükséges például fenntartanom adminisztrációt a székhelyen, ami valljuk be számomra különösen kedvező, mivel hegesztő létemre cseppet sem konyítok ezekhez az adminisztratív feladatokhoz. Ami szintén szuper, hogy nem kell irodát bérelnem, viszont tárgyalótermet havi egy alkalommal ingyenesen biztosít a cég. Valamint az összes hivatalos és nem hivatalos levelet elhozzák a postáról, beszkennelik, majd elektronikus és postai úton is továbbítják nekem. Így ezzel sem kell foglalkoznom. Ami pedig szintén nagyon kedvező nekem, hogy a váratlanul betoppanó hatósági ellenőrzéseket is hozzáértő módon kezelik. Mindezt teljes mértékben törvényes úton teszik. Ezzel persze rengeteg fejfájást megspórolva nekem és más vállalkozóknak. Így azt csinálhatom, amit igazán szeretek, amihez igazán értek.