Műanyaghegesztő és lökhárító javítóként sokszor hajlamos vagyok azt gondolni, hogy minden műszaki dologhoz és ház körüli teendőhöz értek. Makacs is vagyok ilyen szempontból és hozzánk nem sokszor jön ki a szerelő sem, mert ragaszkodom hozzá, hogy én csináljam meg a dolgokat. Azonban nagyon tud fájni a büszkeségemnek, ha valamilyen helyzeten mégsem tudok úrrá lenni. Sajnos a múltkor is hasonló sebet ejtett rajtam, amikor fűtésrendszerünk elkezdett hibásan működni, én pedig nem sok mindent tudtam kezdeni a szituációval. Nézegettem a radiátorokat és babráltam velük órákat, de semmire sem jutottam.

Benne vagyok egy “Önkéntes ezermesterek” nevezetű internetes csoportban, ahol többnyire hozzám hasonló, ügyes kezű apukák és férfiak vannak. Itt egymásnak szoktunk tanácsokat adni és megosztani tapasztalatainkat, hogy a másikat segítsük. A fűtéses incidensnél is felléptem ebbe a csoportba, hátha találok valamilyen hasznos információt, azonban nem nagyon volt még poszt ilyen esetekről. Hosszas görgetés után azonban találtam egy bejegyzést, de az úr, aki írta nem tanácsokat osztott, hanem kétségbeesetten segítséget kért. Csatolt több képet egy éppen készülő lakásról. A képek alá azt írta, hogy “Nem gondoltam volna, de ez még rajtam is kifogott… Tud valaki víz fűtésszerelő szakembert ajánlani Budapesten?”. Rengeteg komment érkezett, így szét is néztem közöttük, hátha valaki tudott valamilyen hasznos információval szolgálni.

Találtam egy megjegyzést, amiben a topvizgazfutesszerelo.hu oldalt ajánlották. Azt írták nagyon megbízható és profi cégről van szó, ha Budapesten és környékén keresel szakembert, mindenképpen őket válaszd. Rá is néztem a weboldalra és valóban ígéretesnek tűnt. A cég több, mint 30 éve van a piacon és gázszereléssel, fűtésszereléssel, vízszereléssel, valamint duguláselhárítással és csatornázással foglalkoznak. Budapesten és Pest egyében vállalnak kiszállást, akár egy órán belül is. Telefonszámuk 0-24 hívható a hét bármely napján és pontján, de visszahívást is kérhetsz tőlük egy űrlap segítségével. Utóbbi esetben megkeresnek, amint lehetséges, és egyeztetnek egy időpontot veled.

Nem csak magánlakásokkal, de ipari területekkel és céges megrendelésekkel is foglalkoznak, továbbá magas, AA minősítéssel rendelkeznek. Ami nagyon fontos, hogy munkájukra garanciát is vállalnak, ami több évre meghosszabbítható, így a garanciális időn belül felmerülő problémát díjmentesen megoldják, megjavítják neked. Emellett részletes számlát is adnak az elvégzett munkáról. Ez manapság már ritka, hiszen sokszor megfeledkeznek róla a szakemberek és csak a saját zsebükbe dolgoznak. A topvizgazfutesszerelo.hu-val nem ez a helyzet, ők tényleg mindenről adnak nyugtát, amit a biztosító cégek is elfogadnak, így könnyen indíthatsz kárenyhítési eljárást.

Nekem több sem kellett, teljesen meggyőztek. Ha már én nem tudom megoldani, akkor tényleg egy profi gáz-, víz fűtésszerelő oldja meg helyettem a problémát. Tárcsáztam is az oldalon található telefonszámot, amit azonnal fel is vettek és megnyugtattak, hogy hamarosan kiküldenek hozzánk egy szakembert. Egy órán belül ki is érkezett hozzánk a szerelő és felmérte a helyzet súlyosságát, valamint megállapította a probléma gyökerét. Hála égnek nem volt nagy baj, így csupán egy fél óra alatt meg is oldotta a bajt. Ez a gyorsaság és a munkavégzésén látszódó precízség is meggyőzött arról, hogy valóban egy profi csapattal sodort össze minket az élet.

Talán mégsem akkora bűn szakembert hívni egy-egy meghibásodáshoz, és talán én is félre tudom tenni ilyenkor a büszkeségemet. Egy biztos, hogy hasonló helyzetben ezentúl csak a topvizgazfutesszerelo.hu csapatát fogom felkeresni.