Gond volt a kocsim lökhárítójával, ezért gyorsan szervizbe kellett vinnem. A megfelelő autószerviz megtalálásával sokáig gondjaim voltak, de aztán végre szerencsém volt.

Nőként sokszor éreztem azt, hogy azt gondolták, engem könnyebb átverni, mikor olyan “férfias” dolgokról van szó, mint az autók. Persze sosem tudták, hogy valójában egészen jól értek ehhez a témához, így mikor gyanússá vált nekem valamelyik szerviz, már ott is hagytam őket.

De ahogy említettem, már évek óta ugyanoda járok, mert végre rátaláltam arra a helyre, ahol korrekt munkát végeznek korrekt áron. A lökhárítóval elég komoly gondok voltak, ezért szükség volt némi műanyaghegesztésre, ami miatt valamivel továbbtartott a munka. Ez nem volt akkora baj, mert van ott egy kényelmes szoba, ahol lehetőség van várakozni. Miközben ott tartózkodtam, lehetőségem nyílt rá, hogy szemügyre vegyek ott néhány autós plakátot.

Ezek nagyon tetszettek, és bizony volt ott néhány olyan kép is, ahol hölgyek is szerepeltek, néha eléggé lengén. De nagyon ízléses képek voltak! Annyira megtetszett, amit láttam, hogy elgondolkodtam, mi lenne, ha rólam is készülnének hasonló képek.

Miután hazaértem a megjavított kocsimmal, az volt az első dolgom, hogy felnyitottam a laptopomat, és utána néztem az akt fotózás budapest lehetőségeinek.

Mindig nagyon alapos vagyok, ha a legjobb szolgáltató kiválasztásáról van szó, és ez most is így történt. Így találtam rá Szoboszlai Krisztire.

Ő egy olyan profi fotós, akinek ez nem csak egy szakma, hanem inkább hivatás. A szoboszlaikriszti.hu a weboldala, ahol minden szükséges információt megtalálhattok róla. Tényleg érdemes itt sok idő eltölteni. Például ott van maga a galéria, ahol láthatjátok, micsoda magas szinten is műveli a szakmáját. Egyszerűen szemkápráztató az a munka, amit a kamerájával végez. Mikor láttam azokat a profi fotókat, az volt a gondolatom, hogy alig várom, hogy én szerepelhessek hasonló képeken.

De nemcsak a galéria miatt érdemes itt időzni! Ajánlom például az itt található blogot is! Sok a cikk, és nem is azt mondom, hogy mindent olvassatok el azonnal, de azért néhányra érdemes rátekinteni. Rendkívül izgalmas írások, és egy csomó mindent meg lehet tudni erről a szakmáról, illetve Kriszti munkásságáról.

Nekem ennyi már bőven elég volt ahhoz, hogy őt válasszam az “akt fotózás budapest” szolgáltatáshoz.

Utólag már nyugodtan ki tudom jelenteni: tökéletes döntés volt ez a részemről.

akt fotózás budapest

Ízléses fotók készültem rólam, melyekre örökké büszke leszek! Kicsit tartottam tőle, hogy feszengeni fogok majd a fotózás során, hiszen soha nem voltam még ilyen helyzetben. A félelmem azonban teljesen alaptalannak bizonyult, hiszen Kriszti nagyon jól kezelte a helyzetemet. Nekem csak annyi volt a dolgom, hogy elengedjem magam, és hogy persze átöltözzek a különböző ruhadarabokba. Vittem saját öltözéket, de egyébként volt lehetőségem arra is, hogy az ottani darabokból is válasszak néhányat. A sok ruhának köszönhetően igazán változatos fotók készültek rólam, szóval teljes az elégedettség.

Azóta sok-sok barátnőmnek ajánlottam már Krisztit. Aki eddig nála járt, az mindig hálás volt a tippemért. Az egyik barátnőm például várandós, így ő kismama fotókat kért tőle. Gyönyörű szép sorozat készült róla!

Remélem köztetek is van olyan, akinek sikerült kedvet hoznom ahhoz, hogy részt vegyen egy fotózáson Krisztinél! Tudom, hogy nem fogjátok megbánni, ha őt választjátok, hiszen ő a legjobb fotós, akit csak ismerek!