Mindig is az autók szerelmese voltam

Mindig is imádtam az autókat, már kicsi gyerek koromban teljesen lenyűgöztek ezek a négy keréken guruló mechanikus csodák. Így kézen fekvő volt, hogy később, felnőttként is autókkal fogok foglalkozni. Lehet, hogy ezt valamennyire a családból hozom, nagyapám ugyanis gépész mérnök volt, édesapám pedig a legjobb autó szerelő a világon. Nem túlzok, ha azt mondom, tulajdonképpen az ő műhelyében, a garázsban nőttem fel. Mindent együtt bütyköltünk, így mire az iskolában is kitanultam a szakmát, gyakorlatilag mindent tudtam a kocsikról. Végül műanyaghegesztésben és lökhárító javításban váltam specialistává, azóta is ez a két meghibásodás típus a leggyakoribb, amihez hívnak.

Nemrég saját vállalkozást alapítottam, hogy átvegyem édesapám üzletét, illetve, hogy elindítsam a magamét is. Nagy büszkén álltam neki a saját portfóliónk, hirdetéseink elkészítésének, amikor nem várt problémába ütköztünk. A laptomon egyszer csak megadta magát, egyszerűen nem akart működni. Bármit csináltam vele, még csak be sem kapcsolt. Az akkumulátor csere sem gyógyította meg. Így hát elkezdtem megbízható laptop szerviz után kutatni, mondván, hátha találok valakit, aki gyorsan és hatékonyan tudja orvosolni ezt az igen nagy problémát .Ráadásul rögtön így a saját vállalkozásom elindításakor! Mikor épp, hogy csak belevágnék! Kissé elkeseredve, de azért nem megtörve kezdtem hát el keresgélni.

Még egy autós műhely sem futhat jó laptop nélkül

Így jött szembe velem a pcmentor szerviz is, én pedig bizakodva kerestem fel a srácokat a budai üzletükben. A srácok gyorsan és udvariasan kikérdeztek az alap problémáról, majd rögtön kezelésbe is vették a készüléket. Ajaj, mondták, ez több, mint valószínű, hogy alaplap problémás lesz. Így hát náluk kellett hagynom a gépet bevizsgálásra, a srácok pedig biztosítottak róla, hogy néhány napon belül jelentkeznek az eredménnyel. Ez így is történt, hamarosan csörgött a telefonom, amikor is a srácok tájékoztattak a problémáról és adtak egy árajánlatot a javításhoz, amit készséggel elfogadtam. Így megkezdődött a laptop rendbe tétele. A pcmentor szerviz munkatársai nekiálltak a munkának, és kicserélték a hibás alkatrészt. Sajnos nálam épp a grafikus vezérlő romlott el, ezért nem volt olcsó mulatság, de a végeredmény mindenképpen megérte a befektetést.

A javítás után ugyanis nem egyből kaptam vissza a készüléket, hanem a srácok még tesztelték is! Egy teljes hetet igénybe vett a folyamat, de így biztos lehetek abban, hogy nem fog visszatérni a meghibásodás. Ráadásul, mint utólag kiderült, minden alaplap javításra egy év garanciát vállalnak. Ha pedig olyan hibát találnak, amit nem tudnak megjavítani, nem álltatják az ügyfelet, hanem egyszerűen megmondják neki, hogy tanácsosabb másik gép után nézni. Nincsenek rejtett költségeik, és a rájuk bízott feladatot is maximálisan ellátják – csak ajánlani tudom őket mindenkinek!