Volt egy nem túl szép balesetem pár napja, így a lökhárítómat teljesen cserélni kellett. Amíg várakoztam az ítéletre és az árakra, úgy döntöttem, hogy kényelembe helyezem magamat a váróban és előkapom a telefonomat. Ekkor pillantottam meg az italhűtőt a sarokban és be kell valljam: elég lepusztult volt szegény. Odaballagtam így hát a recepciós hölgyhöz és elkezdtünk beszélgetni a régi italhűtőjükről. Mondtam neki, hogy ismerek egy szuper oldalt, amit át is dobok neki üzenetben. Így szereztem magamnak randit, neki pedig italhűtőt. Már ezért is megérte ismerni az rdealer.hu/termekek/italhuto oldalt. Pedig ez még csak a történet eleje – el is kellett navigálnom a Hölgyet az oldalon.

Szerencsére a webshop nagyon letisztult, így elég könnyen tudunk rajta tájékozódni. A termékek minősége, ára és mennyisége már önmagában elnyerte bárki tetszését, akinek eddig mutattam az rdealer.hu-t. A vállalat elsődleges célközönségét a vendéglátóipari egységek jelentik, akiknek olasz minőségi kis-és nagykereskedelmi gépeket árusítanak. Ez azonban nem zárja ki azt, hogy magánszemélyek is rendeljenek tőlük, hiszen mindenki számára tudnak néhány kecsegtető ajánlattal szolgálni.

rdealer.hu/termekek/italhuto
Italhűtő vendéglátóhelyekbe és autószalonba egyaránt!

Ha ellátogatunk az rdealer.hu/termekek/italhuto-re, akkor számos szuper ajánlatot találhatunk a találatok között. Egy ilyesmi szalonba is tudnak szolgálni különböző lehetőségekkel, így a kisasszony nagyon el volt ragadtatva. Itt azonban nem hagytam abba a flexelést, megmutattam neki, hogy itt akár robotgépeket is lehet kapni. Így szerettem volna természetesen kipuhatolni azt, hogy szeret-e sütni. Ezekkel a szuper kis konyhai gépekkel azonban mindenkinek megjön majd a kedve a konyhai ténykedéshez, hiszen széles választékból lehet válogatni. Ismert világmárka teljes színpalettájával találkozhatunk az rdealer.hu oldalon.

A gyönyörű, élénk és pasztell színek azonnal magukkal ragadták a recepciós hölgyet. Megannyi szín, mint például az ezüst és a kristálykék is megtalálható a kínálatban. Ezek a különleges darabok hamisítatlan ékei lehetnek bármely konyhának és a magas minőség miatt attól sem kell félni, hogy elromlanának. Amúgy is ad rá az Rdealer 1 év garanciát. Remélem vesz magának is majd valamit, mert nagyon édes szájú vagyok.

Megrendeltük végül? rdealer.hu/termekek/italhuto

Na de vissza az italhűtőre. Kiválasztottunk egy nagyon szimpatikus darabot, azt mondta, hogy majd jelzi a főnökének az észrevételt, amúgy is többen rákérdeztek már, hogy nem-e kellene szervizelni a kőkori darabot. Nem csak, hogy nem szép, még zörög is. A választásunk nagyon profinak tűnt és árban is abszolút jó volt. Elmondtam neki azt is, hogy nem online kell majd megrendelni a terméket, hanem fel kell őket hívni a megadott időintervallumban és úgy tudnak majd részleteket egyeztetni.

Remélem sikerül meggyőzni a főnököt és amikor legközelebb jövök a kocsimért, akkor már egy új hűtő lehet a helyiségben. Az rdealer.hu mindenkinek szuper választást jelent, aki szeretne egy kis luxust csempészni a hétköznapokba – nem kell feltétlenül vendéglátósnak lenni hozzá!