Legutóbb az autó javításra szorult, lökhárítót kellett cserélni rajta. Az autószerelőnk szintén most lett apuka, így nagyon jól elcsevegtek a párommal. Az autóban bent maradt az új babaülésünk is, ami a kis újszülötteknek is kényelmes. Gergő, az autószerelőnk rögtön rákérdezett, hogy honnan van ilyen szuper mózeskosarunk. Mi ajánlottuk neki az Inglesina márkát, mivel tőlük vettünk mindent, és nagyon masszívak de elegánsak a babakocsijaik és a mózeskosaraik.

Az autóban elengedhetetlen egy megbízható babaülés, vagy mózeskosár, ami védi az újszülöttet minden helyzetben. Mi egy babaülést választottunk erre acélra, az Inglesinától. A gyerekülés az újszülöttekre lett szabva, mivel fejszűkítővel van ellátva, ami segít helyén tartani a kicsi fejét. E mellé be lehet szerezni egy újszülött matracot is a még nagyobb kényelemért, ez a Welcome Pad. A Welcome Pad újszülött matrac miatt a fej és a gerinc stabilan van a mózeskosárban, és a lábak is jól tudnak elhelyezkedni. A matrac csökkenti a laposfejűség kialakulásának a kockázatát, és segíti a helyes légzést. A Welcome Pad mérete állítható, így a baba növekedéséhez igazítható. A matrac anyaga 3D hálós és tökéletesen szellőzik, és a beépített henger a térd alatt extra kényelmet ad.

A városi szaladgálás is lehet kényelmesebb az Inglesina aptica babakocsival

Az inglesina aptica babakocsi hasonlóan a mózeskosarakhoz és gyerekülésekhez, megbízható és a babák igényeire szabott. Ez a praktikus és könnyű babakocsi lesz az apukák és anyukák kedvence. Nagyobb korban is fontos lesz a kényelem a városi szaladgálások során, és nem csak a gyereknek, de a szülőknek is. A babakocsi aljában található bevásárló rekesz például sokat könnyíthet a napi rohangáláson vagy piacozáson, és nem kell, hogy minden holmi a szülő nyakában lógjon szatyrokban.

A napfénytől védő Uv szűrős kupolatető alatt tágas és kényelmes ülés van, amely jól kipárnázott. Így nincs az az út, amit ne élvezne a gyermek. A kupolatetőn van ablak is, a szülő tehát mindig rá láthat a kisgyerekre. A hosszú és tágas lábzsák biztosítja, hogy a hideg ne legyen bökkenő. A háttámla hét pozícióba állítható, így a babakocsi szüléstől egészen a 22 kg-os testsúlyig használható. Négy éves korig tehát bőven jó lesz ez a darab. Sokan ajánlják ezt a darabot, mivel a váz is összecsukható és kompatibilis más inglesina aptica babakocsi tartozékokkal is, például mózeskosárral.