Igazán szerencsétlen helyzet az, amikor az autódnak valamilyen baja esik. Akár motorikusan történik a meghibásodás, akár esztétikai sérülés keletkezik nem könnyű a helyzet, hiszen előbbi az egészséges működés, utóbbi a rendezett megjelenés érdekében minél előbb megoldást kíván. A magas árak és az alkatrészhiány pedig még inkább nehezíti a folyamatot. Na meg arról ne is beszéljünk, hogy borzasztóan nehéz manapság jó és megbízható, valamint tapasztalattal rendelkező szakembert találni.

https://autofelszerelesek.hu/autoszonyeg_csomagtertelca

Múlt hónapban jártam úgy, hogy neki tolattam a garázsban egy rossz helyen hagyott berendezési tárgynak, a műanyag lökhárító pedig sajnálatos módon behorpadt. Ugyan még mindig nem olyan nagy probléma, mintha a motorral, vagy a fékekkel lenne gond. Sőt, ennél még ezerszer rosszabb esztétikai sérülés is keletkezhetett volna. Ami a leginkább dühítő az egész szituációban, hogy a meghibásodást én okoztam saját magamnak, és ha figyelmesebb vagyok, simán elkerülhető lett volna ez az egész.

Egyeztettem egy időpontot a megfelelő műanyaghegesztő, lökhárító javító szakemberrel, hogy minél előbb meg legyen oldva a probléma. Azonban az, hogy szerelőhöz viszem az autót számomra is munkával jár, hiszen egy hatalmas takarítást kell végeznem az egész járművön kívül és belül. Ugyan ez nem szükséges, tulajdonképpen elhanyagolható lenne, nem szeretem az autómat úgy odavinni valahova, hogy az kívülről vagy belülről koszos, rendetlen. Akkor pedig egészen nagy rumli uralkodott a kocsi belsejében, mert bevallom őszintén nem mostanában takarítottam ki utoljára. A sok munka és a gyerekeknek szentelt idő elveszi a fókuszt az ilyen teendőkről. Pedig annak idején imádtam foglalkozni a kis autómmal és csinosítgatni azt. Nagyon sajnálom, hogy az utóbbi időben így elhanyagoltam.

A külsejét gondosan lemostam és mindenféle ápolóval átkentem, csak úgy csillogott a folyamat végére. Alaposan kiporszívóztam benne, letörölgettem mindent, kimostam az üléshuzatokat és kitakarítottam a csomagtartót is. Utóbbi volt a legkoszosabb rész, hiszen általában én intézem a családi bevásárlást, és előfordul, hogy kifolyik valami. Valamint itt szállítjuk a használt sportfelszereléseket is, amik szintén összepiszkolják a kárpitot. Feleségemmel nagy gondolkozásba kezdtünk, hogy mit tehetnénk a csomagtartó tisztaságának fenntartása érdekében, azonban nem jutottunk sok mindenre.

Végül még aznap este küldte át a párom a következő linket: https://autofelszerelesek.hu/autoszonyeg_csomagtertelca. Ez az autofelszerelesek.hu oldalra irányított át engem. Ez a cég 2004 óta, azaz már lassan 20 éve foglalkozik autófelszerelések értékesítésével és bérbeadásával. Termékpalettájuk igazán széles és rengeteg márka termékeit forgalmazzák. A cég több márkának importőre, valamint a többi terméket is mindig hivatalos magyar importőrtől szerzik be. Egészen apró kiegészítőket, valamint elengedhetetlen és fontos eszközöket is árulnak. Vásárolhatsz náluk akár hóláncot, tetőboxot, légterelőt, autószőnyegeket és még napestig sorolhatnám. Számomra most a leginkább érdekelt termék a csomagtértálca volt, amit szintén megtalálsz a webáruházban.

A csomagtértálcákat az autó márkája, majd azt követően a típusa szerint tudod szűrni, hogy a legpontosabb találatokat mutassa neked. Ezeknek a csomagtálcáknak alapvetően az a haszna, hogy megvédi az autó belsejét, pontosabban a csomagtartót az olyan szennyeződésektől, mint a sár, a hólé, vagy a kifolyt élelmiszerek és folyadékok. Ezáltal az autó kárpitja örökre olyan marad, mint újkorában, vagy legalábbis sokkal könnyebb tisztán tartani, hiszen a tálca nem engedi, hogy koszolódjon. Általában gumiszerű anyagból, vagy műanyagból készülnek, így könnyen tisztán tarthatók. Akár vizes ronggyal, vagy törlőkendővel áttisztítható az egész tálca, vagy az autóból kivéve slaggal is átmosható.

Mivel ezek kimondottan egy adott típusú autóhoz vannak gyártva, így teljesen méretpontosak, teljes mértékben illeszkednek a személygépkocsik csomagtartójának vonalához. Ezáltal nem tud csúszkálni, vagy elmozdulni a tálca, így biztosan minden a helyén marad a csomagtérben. Némelyiknek megnövelt pereme van annak érdekében, hogy az esetlegesen felgyülemlett nagyobb mennyiségű folyadékot is magában tartsa. Azonban még így is teljesen kompatibilisek az autó csomagtartójának méreteivel.

Úgy ítéltem meg, hogy ez a legmegfelelőbb termék számomra. Ennek beszerzésével és az autóba helyezésével biztosan tisztán tudom majd tartani a csomagtartómat. Kosárba is helyeztem a számomra megfelelő terméket és nekiláttam a megrendelés folyamatának.

A cég a rendeléseket hétköznap nyitvatartási időben dolgozza fel. Ezáltal a hétvégi, munkaszüneti napokon, vagy munkaidőn kívül leadott rendelések az azt követő legközelebbi munkanapon kerülnek általuk feldolgozásra. A munkanapokon és munkaidőben érkező rendelések azonban már automatikusan feldolgozásra kerülnek a beérkezést követően. Ha munkanapon 14 óráig adod le náluk rendelésed, még aznap átadják a csomagot a kijelölt futárszolgálatnak, amennyiben az raktáron van, így a csomag már a következő napon nálad lehet.

A csomagot házhozszállítással kérheted, ez pedig 39999Ft alatt 1490Ft-ba kerül, felette pedig teljes mértékben díjmentes. Ha méretesebb csomagról – tetőboxok, vonóhorgos, vagy hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartók szállításáról – van szó, ez az összeg változhat. A házhozszállítás lehetőséget választva online és utánvéttel is fizethetsz, ez rád van bízva, hogy számodra melyik módszer a kényelmes.

Lehetőség van azonban személyes átvételre is az üzletükben. Ezt Budapesten a Váci utcán találod. Ennek természetesen semmilyen felára, költsége nincs.

Pozitív csalódásként ért, hogy az oldalon található termékek nagy részéhez garanciát is adnak. Az ember így sokkal szívesebben fektet be olyan eszközökbe, amelyeket többnyire hosszú távúan szeretne használni. Az általam kiválasztott csomagtértálca mellé is járt egy év.

Mivel a csomagot még 14 óra előtt megrendeltem az adott munkanapon, valóban megérkezett már másnap. Hihetetlenül elégedett voltam ezzel a gyors szállítással, sosem volt még ilyenben részem. A termék minőségében sem kellett csalódnom. Valóban milliméterre pontosan illeszkedett az autó csomagtartójába. Mindemellett igazán pofásan mutatott a kocsi belsejében a stílusos dizájnjának köszönhetően. Le is fotóztam és el is küldtem autószerető haveromnak, hogy dicsekedjek egy kicsit új szerzeményemmel, amivel már büszkén viszem az autóm a szerelőhöz is.

Barátom imádta a képet és a csomagtálcát is. Egyből ő is ilyet akart és faggatni kezdett, hogy honnan szereztem be ilyet. Átküldtem neki a feleségemtől kapott https://autofelszerelesek.hu/autoszonyeg_csomagtertelca linket, hogy ő is megtalálja az autójának megfelelőt. Végül nem csak csomagtértálcát rendelt, hanem egy igazi nagy bevásárlást tartott az oldalról. Új autószőnyegeket és ablaktörlőket is rendelt magának, valamint jó pár kisebb kiegészítőt is, amivel az autó belsejét kívánta feldobni. Hasonlóan elégedett volt a céggel és a termékekkel mint én, így kijelenthetem, hogy innentől kezdve ez az új kedvenc autó felszereléses oldalunk.

Biztos vagyok benne, hogy ha legközelebb is szükségem lesz valamilyen kiegészítőre, azt innen fogom megrendelni. Barátommal pedig azóta is terjesztjük az oldalt, hogy más is rátaláljon ezekre a csodás termékekre. Ne hanyagoljátok el az autótokat, hiszen ő visz el titeket mindenhova, ahova a lábatok nem bír. Lepjétek meg ti is valamilyen kiegészítővel, aminek ti is hasznát veszitek majd!