Közkeletű vélekedés, hogy az emberi test csak egy bonyolultabb szerkezet, de attól még egy szerkezet. Szerintem ez minden szempontból téves. Az emberi testben máig, minden csak nehezen helyettesíthető, míg én könnyű kézzel veszek új lökhárítót például. Van egy kiváló műanyag hegesztéssel foglalkozó cég egy utcával lejjebb, mint ahol mi lakunk. No, még ők is -noha nekik ez a megélhetésük- többször mondták már bizonyos dolgok kapcsán, amit odavittem: ezt inkább már cseréljem újra, egyszeri költségért, de akkor tartósabb lesz. Ezt, a műanyaggal meg lehet csinálni. Ma már sok minden “javítható” a testünkben is, vannak jó példák, de tökéletes valami, egy nagyobb beavatkozás után, igazán hosszútávon sosem lesz. Ennyiben különbözik a lökhárítócserétől testünk gyógyulása! Előbbit kicserélhetjük akárhányszor, jobb lesz, mint az eredeti. Autónk egy része, csere után még jobban is megy majd, mint korábban, de a testre vigyázni kell!

Az én módszerem a testre való vigyázáshoz, hogy amit csak lehet, a biocity.hu-ról rendelek már. Minden ezzel a linkkel kezdődött: biocity.hu/collections/szafi-reform-szafi-free. Megnéztem, honnan rendel a barátnőm dolgokat, hogy kivédje az ételallergiáját is, és a fogyását is erre alkalmas dolgokkal támogassa meg. És azt látom, hogy a biocity.hu sokkal nagyobb kínálattal csalogat a Szafi Reform & Szafi Free termékeken felül is, pedig azok is nagyszerűek. Azóta már kóstoltam is jó párat, illetve olyan ételeket, amik az alapanyagaikkal készültek, de már megvannak a saját kedvenceim is. A Szafi termékek az említetteken túl alkalmasak vegán életmód folytatásához több dolog segítségével, amit forgalmaznak, segíthetnek gluténérzékenyeknek is, és finomak. Barátnőm kedvencei a reggelis termékeik, valamint a szénhidrátcsökkentett pászka, a kókusz tejpor, de még édes-savanyú csirke-alapot is tőlük rendel. Néztem még a polcunkon anno a búzafű port, és a Szafi Free ketchupot és megkértem akkor, hogy segítsen eligazodni, én hogyan hanyagoljam az egészségtelen ételrendelést, mutassa meg, neki honnan vannak ilyen receptjei. És a webshopot, ahonnan rendeli az alapanyagokat.

A biocity.hu/collections/szafi-reform-szafi-free linket ajánlotta tehát, de onnan én továbbnavigáltam más menüpontokra és úgy kezdtem érezni: én mindent innen rendelnék, amit csak lehet! A pillanat, amikor rájössz, hogy most azonnal megkezdheted az életed meghosszabbítását, csak pár kattintás, és sokkal vállalhatóbb lesz az étrended az orvos szempontjából is… Nagyszerű érzés volt. És jobban is érzem magam a bőrömben, mióta innen származókat fogyasztok. Az ételrendelést pedig elengedtem teljesen. Inkább főzök én is. Vagy főzünk együtt.

Tudok rendelni még egészséges konzerveket és pástétomokat is tőlük, és már van nekik köszönhetően olyan drogériám is tehát, ahonnan bio cuccokat szerezhetek be, mint amilyen a Dr.Organic Bio Teafa Fogkrém. Nagy váltás volt nekem, de nagyon boldog voltam. Minden szempontból. Ennek az egésznek köszönhetem, hogy az elején vázolt módon változott meg a gondolkodásom is mostanra. Egyébként a recept- és fogyókúraötletek firtatására válaszul, azt mondta a barátnőm, hogy olvassam a webshop oldalán a blogot is, hát ezt is megfogadtam. Folyamatosan nézem az “Okoshét” akcióikat, és követem őket Facebook-on, Instagrammon. Javaslom, ti is nézzetek szét náluk, sőt, hátha nektek is pont az a módszer válik be, mint nekem, hogy az igazán népszerű Szafi Free termékpaletta fog meg elsőként, íme tehát a link még egyszer: biocity.hu/collections/szafi-reform-szafi-free. Osszátok tovább ti is!