Abban a fura és szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy a lökhárítómat bármikor megjavítom, de ha duguláselhárításról van szó, tanácstalan vagyok. Épp az ilyen esetekre van nálam kéznél a vizszereles.net cég elérhetősége, akik Pest megyében és Budapesten egyaránt vállalnak kiszállást. Pontosan tudják azt, hogy milyen komoly helyzetek is előfordulhatnak egy-egy dugulás vagy csőtörés alkalmával, így az év bármely napján, bármikor vállalják az 1 – 2 órán belüli házhoz jövést. Ha vízszerelő kell SOS helyzetekben, akkor ők jelentik a legjobb választást! Olvass tovább, hogy megtudd milyen sokszínű szolgáltatásokkal állnak az ügyfelek rendelkezésére, melyet több, mint 30 éves szakértelmük is maradéktalanul támogat.

Először is nem árt tisztában lenni azzal, hogy egy vízszerelőnek elengedhetetlen az, hogy sokoldalú legyen. Ismerje a kapcsolódó ágazatokat és legyen tisztában más témában is az alapokkal. Szerencsére a vizszereles.net nem csak az alapokkal van tisztában, hanem a vízszerelő szakmán túl még a fűtésrendszerek kapcsán is kérhetsz tőlük tanácsot vagy segítséget. Nem fognak téged cserben hagyni, hiszen ez a hozzáértő csapat bármit meg tud javítani, ami vízzel vagy fűtéssel kapcsolatos. Valamint szerintem ilyen is egy jó szakember, hiszen nem szeretnénk egy vagy két fajta munkálatra több céget vagy személyt felkeresni. Ők viszont kijönnek és a munkálatokat azonnal megkezdik, egy pillanatot sem késlekednek. Gyorsak és precízek, a helyzetet és a problémát gyorsan térképezik fel, halasztást nem tűrve.

Bennem nagyon pozitív benyomást hagytak a “látogatásuk” alkalmával, hiszen nagyon gyorsan ideértek a lakásomhoz. Elég nagy volt a dugulás mértéke, de szerencsére nagyon gyorsan sikerült megszüntetni a gondot. Ha szükségem van vízszerelő SOS szolgáltatásra, akkor egészen biztosan ők azok, akik elsőként eszembe jutnak. Remélem, hogy az ismerőseimnek is mindig ők lesznek majd az első gondolataik, legalábbis mindenkinek adtam a névjegy kártyájukból. Ki tudja, mikor lesz szükség egy ilyen profi cégre – duguláselhárítás, fűtésszerelés, vízszerelés csőtörés javítás vagy csatornázás, egytől egyig kiváló ár-érték arányban és azonnal. Nekem az is nagyon szimpatikus bennük, hogy a nyújtott szolgáltatásaikhoz képest rendkívül baráti árakon dolgoznak, hiszen az év bármely napján kijönnek vészhelyzet esetén.

Bevallom, hogy amíg nem találkoztam velük, nagyon féltem mindig is a vízszerelőktől, mert tudom, hogy hogyan javították régen a csőtörést. Görcsbe rándulok, ha belegondolok abba, hogy lebontsák nekem a fél nappalit vagy felszedjék a padlómat. Szerencsére a mai világban már nem csak így lehet megállapítani a csőtörés helyét, hiszen nagyon sok modern eszköz áll a szakik segítségére és a vizszereles.net nem is volt rest beszerezni ezeket. Éppen ezért egészítették ki a szolgáltatásaikat csőkamerázással is, hogy ne kelljen felesleges bontási munkálatokat végezni. Ezeknek ugyanis a legnagyobb hátránya az, hogy nagyon magas összegekért javítják ki később a fal sérüléseit. Egy fél szoba lebontása esetén pedig csillagászati árakra kell gondolnunk, ha a kőművest megkérdezzük a javítás áráról.

Ez a vizsgálati módszer azonban nem fog csalódást okozni, hiszen fél méteres pontossággal megállapítható a csőtörés helye, így csak ott kell kibontani majd a falat, ahol ténylegesen megtaláljuk majd a repedést vagy törést, ami a beázást okozza. A fal nedvesedése ugyanis nem minden esetben jelzi a helyet, hiszen a víz a falak repedéseiben több méterrel is odébb vándorolhat, így nem könnyű megtalálni a tetthelyet. A vizszereles.net profi csapata viszont ilyen SOS vészhelyzetekre tartogat számunkra pár vízszerelő kollégát, akik kivonulnak hozzánk és nagyon gyorsan elhárítják a bajt. Látogass el az oldalukra Te is és tájékozódj a szolgáltatásaikról. Tanácsolom, hogy mindenképpen mentsd el őket a könyvjelzősávba vagy már rögtön a telefonodba, hogy baj esetén ne kelljen még azzal is vesződnöd, hogy szakembert keresel. Gyorsak, precízek, pontosak és megbízhatók, méghozzá rengeteg szakértelemmel és korrekt árakkal. Kell ennél több?