A minap sajnos el kellett vinnem az autómat szervizbe, mert meg kellett javítani a lökhárítóját, és ha már ott voltam, kértem, hogy a téli gumikat is cseréljék le nyáriakra. Ritkán járok szervizbe az autóval, de amikor ilyen helyen vagyok, mindig van nálam egy könyv és ott helyben meg is szoktam várni amíg elkészül az autóm. Ez most sem volt másképp, csak már a szervizbe érve vettem észre, hogy a könyvem otthon felejtettem. Gondoltam majd nézegetek valami prospektust vagy válaszolok pár e-mailre. Bementem a váróterembe, ahol voltak kényelmes kanapék és kávé automata is. Vettem egy forrócsokit és leültem.

Egy-két prospektus fellapozása után eszembe jutott, hogy ránézzek a cipős webshopokra, mert amúgy is cipőt kellene vennem. Be is ütöttem a telefon keresőjébe, hogy https://cipomarket.hu, mert ez a kedvenc online cipős áruházam és elkezdtem nézelődni. Rábukkantam néhány akcióra, amik kihagyhatatlannak bizonyultak. Sorra jutottak eszembe a cipők, bakancsok, papucsok, amik hiányoznak a szekrényből, vagy éppen már nagyon régiek, és nem ártana újat venni belőlük.

A kosaram hamar meg is telt. Szerencsémre, egy olyan akciót is kifogtam, hogy a hó végéig a szállítás ingyenes 10 ezer forint feletti vásárlás esetén. Ezen a honlapon, a https://cipomarket.hu-n óriási a választék bakancsokból, cipőkből, csizmákból, papucsokból, szandálokból, bokacsizmákból, táskákból, sőt övekből és pénztárcákból is. Mindig itt veszek ajándékot, mert férfi és gyerek modellek is vannak hatalmas választékkal. Szeretem, hogy kényelmes, van időm nézelődni, nem fájdul bele a fejem, nem zavar meg más, nincs tömeg, nem kell hosszasan próbálgatni, és nincs mérethiány sem. Bolond lennék én cipőboltba menni, amikor a Cipőmarket pénz-visszafizetési garanciát is vállal, így nem kell aggódnom, hogy rossz méretet rendelek. Amúgy van profi mérettáblázat is az oldalon, így tényleg nagyon biztonságos a vásárlás.

Kis nézelődés után felfedeztem pár cipőt, amiket nem hagyhattam “ott”. Így hát meg is vettem őket. Egy Converse edzőcipőt, egy s.Oliver szandált és egy Bugatti elegáns magas sarkút is végül pedig egy Tamaris táskát is betettem a kosárba, ami eszméletlenül csodás bőrből készült és passzol a magas sarkú cipőhöz. Nagy meglepetésemre a választott termékeimre rengeteg kedvezményt kaptam, így a megspórolt összegből még vettem egy 60%-ra értékelt, csodálatos nyári türkiz és tengerkék szandált, ami szerencsére pont volt a méretemben. Nagyon felvillanyozott a vásárlás, hiszen kifejezetten jó áron, remek ár-érték arányban tudtam vásárolni. Újból beleszerettem ebbe a https://cipomarket.hu oldalba és fel is iratkoztam a hírlevelükre, miután rendeztem a vásárlásom. Nem is tudom eddig miért nem iratkoztam fel, mert így első kézből értesülhetek az újabb akciókról, friss termékekről.

Egyszer csak egy kedves férfi szólított meg, hogy készen van az autóm. Észre sem vettem, hogy elrepült másfél óra, annyira elmerültem a Cipőmarket oldalán a hatalmas kínálatot böngészve. Megjegyeztem, hogy ilyen gyorsan még sosem készült el az autóm, mire megjegyezte az úr, hogy valójában több, mint két órát volt bent.