Az autóm már nem mai darab, így mindig van rajta mit javítani. Legutóbb műagyag javítás miatt vittem szerelőhöz. Amíg várakoztam vetőmag webshop után keresgéltem. Találtam nem is egy olyan oldalt, ahol számtalan vetőmag kapható. Viszont a sok közül mégis csak egy volt, ami valóban elnyerte a tetszésemet. Ez pedig nem volt más, mint a Gazdabolt weboldala.

Az oldalukon nagyon sok termék megtalálható, így ha bármilyen kertészeti dologra van szükségem, akkor ott meg fogom találni. És nem kell attól tartani, hogy nem fogunk megtalálni valamit az oldalon, hiszen termékkategóriákra vannak bontva a termékek, így mindig pontosan lehet tudni, hogy mely kategóriában találod a keresett terméket.

Milyen termékek kaphatóak a Gazdabolt oldalán? Íme néhány termékkategória az oldalról: öntözés és tótechnika, szerves és műtrágya, virágföld, tőzeg, vetőmag, hagyma, gumó, növényvédő szer, fólia, háló, műagyag termékek, gyerekeknek való termékek: kesztyű, szerszám, vetőmagok, csizma, könyv. Néhány példa még: borászat, vegyi anyagok, gépek, kerti kiegészítő, szerszámok, védő felszerelés.

Ebből már látszik, hogy a Gazdabolt nem csak egy vetőmag webshop, hanem annál sokkal több. Főleg, hogy nem csak vásárolni lehet az oldalon, hanem nagyon hasznos információkat is tartalmaz. Így, ha vásárolni nem is szeretnél, akkor kertészeti témában is olvasgathatsz a Gazdabolt weboldalán. Sőt, ha olvasni nem is szeretsz, akkor videók formájában is megkaphatod a fontos információkat. Ebben nagy segítségedre lehet a Gazdabolt Tv. Itt rövid, de folyamatosan frissülő videók találhatók, tele hasznos, érdekes információkkal és tippekkel.

Ha a hírlevelükre is feliratkozol, akkor pedig időben értesülhetsz az éppen aktuális akciókról, technikai újdonságokról és még növényvédelmi előrejelzésekről is. Ezek mind olyan hasznos információk, amik mindenkinek nagyon jól jöhetnek, így nem érdemes kihagyni őket.

Ha személyes tanácsadásra vágysz, akkor a Gazdabolt oldalán található szaktanácsadók nagyon szívesen megválaszolnak minden olyan kérdést, ami felmerült benned. Legyen szó növényvédelemről, biogazdálkodásról, kerti tóról, tápanyagpótlásról, zöldségtermesztésről, bátran felteheted kérdéseidet a tanácsadóknak. Több tanácsadó közül is választhatsz, így te magad döntheted el, hogy kitől szeretnél tanácsot kérni.

Ha valamelyik közösségi oldalon minden nap jelen vagy, akkor érdemes lehet ezeken a platformokon is követni a Gazdaboltot. Jelen vannak a Facebookon, YouTube-on, Twitteren és az Instagramon is. Ha semmiről sem szeretnél lemaradni, akkor ezeken a helyeken is hasznos lehet követni őket.

Ha személyesen szeretnél vásárolni, akkor pedig még erre is van lehetőség. Annak érdekében, hogy egyből oda találj, érdemes lehet megnézni az oldalon található kis videót, ami pont azért született meg, hogy segítse a vásárlókat az eligazodásban. Ebből is látszik, hogy a Gazdabolt mennyire segítőkész és vásárló barát.

Ha még nem találtad meg a tökéletes vetőmag webshopot, akkor itt az ideje szétnézni a Gazdabolt oldalán. Hiszen széles választék vár és nem csak vetőmagot találhatsz az oldalukon. Egy helyen beszerezhetsz minden fontos kelléket, amire szükséged lehet kertészkedés során.