Bosszantó tud lenni, amikor egy másodpercnyi figyelmetlenség igencsak sok pénzünkbe kerül. A múlt héten sajnos személyesen is megtapasztalhattam ezt az érzést, amikor a szupermarket parkolójában okoztam egy kisebb baleset. Szerencsére nem sérült meg senki, hacsak nem számítjuk az autóm lökhárítóját. Az sajnos ugyanis olyannyira megsérült, hogy le is szakadt.

Ma vittem el szervizbe a kocsit, hogy kicseréljék a lökhárítót. Azt hittem, ez viszonylag rövid ideig fog tartani, azonban balszerencsémre elég sokat kellett várnom az autószerelőnél. Ha viszont már ennyi szabadidőm volt, elhatároztam, hogy körülnézek a szerviz környékén, és hamarosan rá is találtam egy kávézóra, ahol aznap éppen szabadon lehetett fotózkodni a https://selfiegep.hu jóvoltából.

Mint megtudtam, a selfiegep.hu selfie gépeket, fotóboxokat ad bérbe különféle rendezvényekre, például esküvőkre, születésnapokra vagy éppen céges bulikra. Első hallásra a selfie gép kifejezésről talán mindenkinek a filmekben látott fotófülkék jutnak eszébe, azonban ahogy a https://selfiegep.hu oldalán olvasható leírásból is kiderül, a két készülék merőben különböző. A selfie gép vagy fotóbox nem más, mint egy csúcsminőségű, tükörreflexes kamera, amely ugyanakkor fotónyomtatásra is képes.

Minden rendezvényt kétségtelenül fel tud dobni egy ilyen készülék, hiszen rengeteg vicces emléket örökít meg, amelyeket ráadásul azonnal láthatunk is nyomtatott kép formájában a https://selfiegep.hu fotóboxainak köszönhetően. Az árban korlátlan mennyiségű kép készítése van benne, így szabadon fotózkodhatunk az esemény teljes időtartama alatt abban a négy, hat vagy nyolc órában, amire bérelhetjük a selfie gépet. Plusz előny, hogy a selfiegep.hu lehetővé teszi, hogy meghosszabbítsuk a bérlés idejét, amennyiben úgy érezzük, hogy a jó hangulat ezt megköveteli.

A https://selfiegep.hu ingyenesen szállítja ki a tőlük bérelt készülékeket Budapest teljes területén, azonban vidéki helyszínek esetén is megfizethető kilométerdíjat kínál. Megnyugtató, hogy már a rendezvény kezdete előtt egy órával kiszállítják a selfie gépet, egy munkatársuk ráadásul végig jelen lesz, hogy asszisztáljon a fotóbox használata során és megoldja az esetlegesen felmerülő problémákat. Ilyesmire azonban valószínűleg nem kerül sor, hiszen ezek a fotógépek mindenki számára könnyen kezelhetők.

A bérleti díj tartalmaz egy ingyenesen biztosított fehér hátteret is a fényképezkedéshez, de arra is van lehetőség, hogy színes és különleges fotófalakat igényeljünk a https://selfiegep.hu kínálatából. Ez a mini fotóstúdió vagy fotósarok attól lesz igazán teljes, hogy a selfiegep.hu biztosít egy asztalnyi vicces kelléket is. A parókák, bajuszok és álarcok kétségtelenül fel tudják dobni minden kép hangulatát.

A https://selfiegep.hu extra szolgáltatásokat is nyújt megrendelői számára. Ilyen például az egyedi layout és a hűtőmágnes-készítés. Az egyedi layout azt jelenti, hogy a fotópapíron, amelyre a fényképeket nyomtatja a gép szerepelhet az esemény neve, dátuma, a cégünk logója vagy éppen egy szép keret. Ha pedig igazán különleges emléktárggyal szeretnénk kedveskedni a vendégeknek, ajándékozhatunk nekik hűtőmágnest a selfiegep.hu jóvoltából, akik külön kérésre vállalják, hogy mágnesszalagot erősítenek a kiválasztott fotók hátuljára.

A lökhárítójavítás talán nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé, a selfie-zés viszont annál inkább, így tehát csodálatosan éreztem magam abban a kávézóban, és elhatároztam, hogy ha legközelebb bulit szervezek, mindenképpen felkeresem a https://selfiegep.hu -t.