Ahhoz, hogy sokáig probléma mentesen tudjuk használni ezt a csodálatos rendszert, amit a testünknek hívunk, időnként karban kell tartani, például itt: https://karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs.

Ha az autó megsérül mit csinálsz vele? Nyilván elviszed egy olyan szakemberhez, aki helyre tudja tenni. Végignézi azokat a kritikus pontokat, ahol a nagy gond lehet és elemről-elemre megszereli, amit kell. A végén pedig remélhetőleg jobb lesz az autó, mint új korában. Persze itt most tekintsünk el attól, hogy esetleg valami kontárt fogsz ki…

Ha nem az autóról, hanem a saját testedről van szó, akkor miért cselekednél másképp? Nem is kell vagy szabad a sérülést megvárni, egyszerűen csak szerviz, vagy karbantartás jelleggel is foglalkozni kell az autóval és magunkkal is. Erre remek lehetőséget nyújtanak a különféle masszázs szalonok. Én a magam részéről a thai masszázsra esküszöm, nekem ez az, ami a leginkább bevált. Szeretem, hogyha tényleg megnyomkodják az embert és nem csak valami olyan kezelést kapok, amit másnapra el is felejtek és mindenem ugyanúgy fáj.

Így találtam rá a https://karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs oldalon is elérhető Karma Thai Massage szalonokra Budapest szívében. Az utóbbi időben a legtöbbször fejmasszázsra mentem, mert ezzel a szürke idővel mindig meggyűlik a bajom. Mióta itthon ülök home officeban nyilván sokat változott a helyzet. A nyakam-vállam térsége sokkal inkább be van állva, mint mikor legalább annyit mozgok, míg elmegyek munkába. Tehát ezekkel folyamatosan foglalkozni kell, hogy ne legyek olyan, mint egy robot. Arról nem is beszélve, hogyha ez hosszú távon így marad, akkor a fej vérellátása is gyérebbé válik és ez sok mindenhez vezethet, de első körben fejfájáshoz.

Úgyhogy úgy döntöttem, hogy nem hagyok ennek lehetőséget és minden hónapban foglalok egy időpontot a https://karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs-nál. Számomra nagyon fontos a testi-lelki egészség, ezért ez úgy érzem bőven megér ennyit időben és pénzben is.

Egy fejmasszázs során nem csak a fejem megfelelő pontjait nyomkodják ám végig, hanem mindent, ami ehhez a területhez tartozik: nyak, vállak, hát. Szóval attól sem kell aggódni, hogy csalódottan tér haza az ember a szalonból, hogy ez kevés volt. Mert nagyon is végignyomkodnak mindenhol.

Most ráadásul 20% kedvezménnyel lehet igénybe venni a masszázs szolgáltatásokat. Ez konkrétan számokban kifejezve annyit jelent, hogy a 60 perces fejmasszázsért, amire járni szoktam az utóbbi időben csak 7120 forintot kell fizetni a 8900 forint helyett. De természetesen lehetőség van 30 és 90 perces kezeléseket is foglalni, ugyanezzel a 20%-os kedvezménnyel.

Sajnos a jelenleg érvényes kormányrendelet szerint március 22-ig zárva van az üzlet, de nagyon remélem, hogy 23-án tényleg újra nyithatnak. Már alig várom, hogy újra mehessek és kiűzzék belőlem ezt a mérhetetlen görcsöt és stresszt. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan újratermelődik, ha az ember nem figyel oda magára kellően. Sasolom is a https://karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs oldalt, hogyha újra nyitnak, akkor rögtön tudjak foglalni.