Régóta összejárunk egy baráti társasággal, és ilyenkor egy-egy ebéd vagy vacsora mellett átbeszéljük, hogy mi is történt az elmúlt időszakban. A fiúk persze ilyenkor külön vonulnak, hisz teljesen más témák foglalkoztatják őket, mint bennünket, nőket. Legutóbb fél füllel hallottam, hogy a műanyaghegesztésről és ilyen dolgokról beszéltek, de annyira nem is figyeltem, mert mi a legjobb natúrkozmetikum nyomába eredtünk.

A legjobb natúrkozmetikumok számomra azok, amiket én a herbiovit.hu webáruházban találtam meg. Természetes anyagokból készülnek ezek a kozmetikumok, állatokon nem tesztelték őket és nem tartalmaznak mesterséges illatanyagot és színezéket sem. Szerintem a bőrünk és voltaképp egész szervezetünk meghálálja azt, ha a legjobb natúrkozmetikum használatát beiktatjuk a mindennapokba.

legjobb natúrkozmetimukok

De hogy mit is kínál a herbiovit.hu? Először is érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert így máris egy tíz százalékos kedvezményre jogosító kupont kapunk. Ehhez pedig mindössze annyi kell, hogy megadjuk a keresztnevünket és az e-mail címünket. Persze nem csak a kupon miatt érdemes feliratkozni a hírlevélre, hanem azért is, mert így elsőként értesülhetünk a legjobb akciókról, a hírekről, új termékekről.

A legjobb natúrkozmetikum nyomába eredve tehát a herbiovit.hu webáruházig jutottam, mert itt mindent megtaláltam, ami kellhet. Vannak különböző gyógynövényes krémek, speciális készítmények, és test- és kézápoló krémek is, csupa természetes összetevőből.

A gyógynövényes krémek sorában például megtaláljuk a vadgesztenye lábkrémet, amit a visszeres láb ápolására fejlesztettek ki, és akinek nehéz lábérzete van, annak is nagyon jó szolgálatot tehet. A fekte nadálytőről biztosan sokan hallottak már, ez a népi gyógyászatban is elterjedt, ami egyáltalán nem véletlen. A fekete nadálytőt tartalmazó krém igen jó hatással van a sérülésekre, véraláfutásokra, és segíti azok begyógyulását. A legjobb natúrkozmetikumok között megtaláljuk a körömvirág krémet is, melyet az érzékeny, kipirosodott bőr ápolására fejlesztettek ki, de van itt még más is.

Például egy olyan sarokpuhító krém, ami teafa olajat is tartalmaz. A száraz és kemény bőr ápolására fejlesztették ki, és igen hatékony.

Az egyik legjobb natúrkozmetikum pedig az aloe vera krém, ami hidratál és ápol, és kézre, arcra, testre is lehet kenni. A herbiovit.hu pedig mindezt magas minőségben kínálja, igen kedvező árakon. Érdemes tehát alaposan szétnézni a kínálatban, és kihasználni a hírlevél feliratkozásért járó kedvezményt.