Még mielőtt megszereztem volna a jogosítványom, vagy egyáltalán részt vettem volna az első vezetésen, apukám kitalálta, hogy majd ő tart nekem egy gyorstalpalót. A vésztartalékban tartott Suzukiját vittük ki a rétre, hogy a volán mögött elügyeskedjek vele. Igen ám, de térdig ért a fű, és valami pásztor arra legeltette a birkáit, én pedig nagy ívben el szerettem volna kerülni a kíváncsi szemeket, ezért jó tempóval hajtottam bele egy árokba. A lökhárító bánta, és a feltűnés elkerülésére tett kísérletem pont az ellenkező hatást váltotta ki.

Azóta jó pár év eltelt, és nem csinálok ilyen, vagy ehhez hasonló butaságokat, de nemrég fel kellett keresnem egy műanyag hegesztéssel foglalkozó céget, mert baleset érte a lökhárítót. Egy kedves fiatalember végezte el a munkát, közben pedig mindenféléről beszélgettünk, többek között a biztosításokról is. Ajánlott egy céget, ahol nem csak az autó-, hanem a lakásbiztosítást is kényelmesen és kedvező feltételekkel tudom megkötni.

Megköszöntem a tippet, otthon pedig még jobban utánanéztem a dolgoknak. A pannonsafe lakásbiztosítás valóban nagyon csábítónak tűnt, ezért elmentem személyesen is, hogy bővebb tájékoztatást kapjak a szolgáltatásaikról. Az ügyintéző kisasszony felettébb türelmesen magyarázta el, milyen szolgáltatásaik vannak, és segített abban is, hogy megtaláljam a számomra legkedvezőbb biztosítást a lakásomra. Persze én sem fizetek szívesen a semmire, mégis szükségesnek tartom, hiszen sosem lehet tudni, mikor éri kár az otthonunkat, és akkor viszont nagy segítség tud lenni, hogy a biztosító fedezi a helyrehozatallal járó költségeket. Az ügyintézés gyors és korrekt, bármit kérdeztem, mindenre választ kaptam, és nem néztek hülyének akkor sem, amikor egy teljesen triviális dologgal kapcsolatban merült fel kérdésem.

A személyiségem néhány része még fejlesztésre szorul, például nagyon nehezen utasítok vissza valamit, inkább kitérek a válaszadás elől. Ez igaz a munkahelyi felmondásra is, nagyon sokáig vagyok képes halogatni. Mivel volt már biztosításom egy másik cégnél, rögtön azon kezdtem el agyalni, hogyan bontsam fel a velük kötött szerződést, de szerencsére ha a Pannon-Safe lakásbiztosítást az online kalkulátorukon keresztül igénylem meg, ők elintézik helyettem ezt. Szóval én személy szerint nem tiprok bele senkinek a lelkivilágába a biztosítóváltás alkalmával, hurrá!

Egyébként nézegettem a blogukat, nagyon érdekes és hasznos tartalommal töltik meg, szóval ha valaki ráér, és érdeklik a megtakarítások akár, nyugodtan felkeresheti őket pusztán csak olvasnivalóért is.