Amióta felnőttem, azt vallom, hogy aranyat ér egy szakember a háznál. De legalábbis az ismeretségi körben mindenképp jó, ha van legalább egy szakember. Az mindegy, hogy mihez ért, de megfelelő szakit szörnyen nehéz találni és sosem lehet tudni, mikor van rá szükség, bár általában a leglehetetlenebb pillanatban. Nekem is van egy autószerelő barátom, akinek elképesztő hálás vagyok azért, hogy tényleg mindig segít megoldani a kis autómmal kapcsolatos problémáimat. Ha felvillan egy lámpa a műszerfalon, amit korábban még sosem láttam – vagy inkább csak megfeledkeztem a létezéséről -, akkor azonnal hívni szoktam. Ha megállnék az úton, akkor is őt hívnám először, nem pedig egy autómentőt.

Múltkor viszont ő kért tőlem segítséget. Szüksége volt egy gázpalackra, egészen pontosan co2 palack kellett neki és megkért, hogy keressek neki egy megbízható szolgáltatót. Szerencséje volt, mert épp pár nappal korábban meséltek nekem a gazpalackfutar.com nevezetű honlapról, aminek már a nevéből is ki lehet találni, hogy gázpalackokkal foglalkoznak. Mindenfélével, így co2 palackot is lehet tőlük rendelni. Persze az első, amit megnéztem a honlapon azok az árak voltak, de gyorsan meg is nyugodtam, mert a legnagyobb co2 palack is (50 literes palack), budapesti kiszállítással együtt még 20 ezer forintba sem kerül és tudtam, hogy neki nincs szüksége ilyen gigászi mennyiségre. A legkisebb elérhető palack pedig csak 8 ezer forintba kerül, az árban szintén benne van a budapesti kiszállítás, ahogy az összes feltüntetett árnál is.

A szakértelem is megtalálható itt: ugyanis már majdnem két évtizede, hogy gázpalackokkal foglalkozik a cég, és azt hiszem, hogy ennél nem sokan vannak, akik többet tudhatnak a témáról.