A minap egy szerencsétlen autós ütközésem volt, nem adták meg kellőképpen az elsőbbséget és belém jöttek. Szerencsére senki nem sérült meg, csupán a kocsikban keletkezett kisebb kár. És azért kisebb, mert a kasznit és a lámpákat nem érte ütés, csupán a műanyag alkatrészek törtek meg, repedtek el kicsit. Ott összeszedtem a darabkákat, és elindultam velük a műanyaghegesztőhöz. Tudtam, hogy ezt ő könnyűszerrel meg tudja hegeszteni, hiszen nagyobb darabokká tört szét, egyik helyen meg csak elrepedt, így ez tényleg gyerek játék egy műanyaghegesztőnek. Nem gondoltam abba bele, hogy én úgy műanyag lökhárítót vegyek, az első gondolatom az volt, hogy ezt a kisebb sérülést a műanyaghegesztő orvosolni tudja, és így is lett. Tényleg nagyon szépen megcsinálta szinte alig látszik a hegesztés, összeforrasztás. A munkában meg kaptam egy új feladatot salgó polcot kell rendelni az újonnan épülő raktárhelyiségünkbe. Én kiugrottam oda, hogy egy előzetes képet kapjak arról, hogy mekkora épületről is van szó, hogy az alapján keressek céget, akik salgó polc gyártással foglalkoznak.

Ahogyan elképzeltem, és végül meg is valósítottam azt, hogy én a megrendelésemet leadom az egyik cégnél, akik legyártják nekem, majd leszállítják és ott helyben a raktárban össze is szerelik számomra. Egyfajta nagy könnyebbséget jelentett volna számomra, hogyha találok egy olyan céget, aki így egyben foglalkozik salgó polcokkal.

És amilyen szerencsém volt meg is találtam ezt a céget, akik SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer
forgalmazásával foglalkoznak. Több sem kellett számomra, rögvest körül néztem az oldalukon és nagyon megörültem, hogy az eddig támasztott elvárásaimnak a cég megfelel, minden munkamozzanatot ők vezetnek le. Ennél több nekem nem is kellett. Amint kint voltam a raktárunkban tudtam, hogy mekkora épületről van szó, így tudtam egy előzetes árajánlatot kérni. De mindenképpen azt szerettem volna, hogy a cégtől kiérkezzen egy felmérő szakember, hogy pontosan megtudjam mekkora polcrendszerre van szükség, és még a polcok elrendezésében is segítségemre legyen, hogy a helykihasználás maximálisan megoldódjon. Így is lett egy előre egyeztetett időpontban megérkezett a felmérő szakember és már neki is látott a munkálatoknak, e-mail megküldte az előzetes árajánlatot és azt, hogy szerinte milyen formában álljanak a polcok, hogy minden dobozban tárolt készletünk elférjen és könnyen hozzáférhető legyen. Ez a SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer azért is kifizetődő, mert így ténylegesen olyan rendszerben lesznek a dobozok, hogy azok tartalmát, nem kell órákon át keresni, hanem szépen rendezett formában ott lesznek és könnyen megtalálhatóak a kollégák számára is.

Szuper dolog, hogy megtaláltam ezt a remek céget, melynek az árajánlatát és a terveket is elfogadtam. Amint elkészültek a polcok, szállításra is kerültek, ez nem tartott tovább 2-3 napba, annyi időbe, mint amit feltüntettek a honlapjukon is. Nem árulnak zsákbamacskát, amit leírtak azt tartani fogják, ez a megbízhatóság egyik, ha nem a legfontosabb ismérve. Az összeszerelés is zökkenőmentesen ment, pontos, precíz munkát végeztek. Ennél jobb céget nem is kívánhattam volna magamnak, mert mindent megtaláltam náluk egy helyen, nem kellett külön minden munkafolyamathoz különböző szakembereket keresni, mindenről ők gondoskodtak, és a még pluszban a salgó polcrendszer igen jutányos áron volt, így ezzel a céggel mindenképpen nyertem. Bármikor máskor is hozzájuk fordulnék, hogy ha a jövőben polcrendszerre lenne szükségem.