A feleségemmel régóta független életet élünk: saját vállalkozásom van, így mi osztjuk be a szabadidőnket, nem függünk más munkáltatótól. Autószerelő műhelyt tartunk fent. Az elején, amíg beindult az üzlet, mindent csináltam én is, szereltem, anyagot szereztem be, időpontot egyeztettem az ügyfelekkel. Szerencsére mára már megszaladt annyira, hogy van egy saját kis autószerelő csapatunk, tehetséges és becsületes srácok dolgoznak a kezem alá. Műanyaghegesztésre és lökhárító javításra specializálódtunk elsősorban, de más problémával is szeretettel várjuk a vendégeket. Az autószerelés mellett azonban mostanában másnak is nagyon szívesen odaszenteljük a figyelmünket: az akciós újságnak.

Van, aki kuponokat gyűjt, és csak odamegy vásárolni, ahol ezeket a kedvezményeket fel tudja használni. Mi akciós újságot gyűjtünk a feleségemmel. Szerencsére nemrég találtunk egy nagyon jó oldalt, ami egy helyen összefoglalja nagyon sok áruház akciós újságát! Ráadásul néhány kattintással össze is lehet hasonlítani a különböző áruházláncok akcióit. Ez egy igencsak hasznos funkció, bár be kell vallanom, mi Tesco pártiak vagyunk. Így ha rajtunk múlik, akkor elsősorban a https://akcioleso.hu/tesco-akcios-ujsag linket szoktuk felkeresni. A Tescóban ugyanis tényleg minden megtalálható, amire szükségünk lehet. Nem véletlenül ez Magyarország egyik legnagyobb áruházlánca. Ráadásul talán túlzás nélkül mondhatom, hogy mi vagyunk a Tesco leghűségesebb vásárlói. A rendszerváltás után ugyanis, amikor elkezdtek terjedni a Tescók az országban, mi is kíváncsian vettük szemügyre a portékájukat. Olyan elégedettek voltunk, hogy azóta is leginkább a Tescóba járunk vásárolni, ez már afféle tradíció a részünkről.

Úgyhogy ha ti sem akartok lemaradni a legfrissebb tescós akciókról, mindenképpen vegyétek szemügyre a https://akcioleso.hu/tesco-akcios-ujsag linket, hogy első kézből értesüljetek a legjobb ajánlatokról!