Holnapután kiderítem a nagy misztériumot, hogy van-e a fogtömés után fájdalom. Legalábbis azt hiszem, ez az, ami vár rám. Nagyon fáj a fogam már egy hete és mostanra kaptam időpontot. Őszintén remélem, hogy megúszom egy töméssel és nem kell húzni meg fúrni-faragni. De majd kiderül, kár ezen rágódni.

A lökhárító javítás is olyan, hogy a páciens behozza a járgányt és nagyon reménykedik benne, hogy meg tudom hegeszteni a helyzetet – meg a lökhárítót is. Valahogy azt hiszem, én is így vagyok a fogorvossal. Persze, tudom, elég erős a párhuzam a két dolog között. De ez van, tényleg így gondolom. Mindketten gyógyítunk, csak amit ő csinál jóval komolyabb meló. Persze mindkettőnk dolga hasonló, ha azt mondom, hogy funkcionalitást és kozmetikát javítunk mindketten. Csak ugyebár a rontási lehetőségeink nem pontosan ugyanolyanok.

Épp ezért választottam egy olyan fogorvosi rendelőt, amit már több barátom is ajánlott. A második kerületben található, a Kacsa utcában. Vicces, hogy sokáig oda jártam mellé kondizni, nem gondoltam, hogy majd így keveredek újra arra a környékre. A fogorvosbudapest.info weboldalon lehet megtalálni ezt a rendelőt és ennek megfelelően minden fontos információ itt van róluk. Az elérhetőségük, az áraik, sőt, még az is, hogy a fogtömés után fájdalom lesz-e vagy sem. Na, nem valami jósda oldalon, hanem a blog felületen. Ugyanis nagyon sok olyan témában megszólalnak, ami az embereket érdekli.

Ezek olyan kritikus témakörök, amik miatt az emberek nem annyira szeretnek fogorvoshoz menni, vagy szabályosan nem mernek menni, annyira félnek. Az egyik ilyen pontosan a nálam is aktuális sztori: hogy a fogtömés után fájdalom lesz-e vagy csak ennek a pszichés tudata? Én persze úgy vagyok vele, hogy semmi gond, kiderítem. Viszont nagyon sok embert ezek a kétségek tartanak vissza egyáltalán a fogorvos meglátogatásától és már csak akkor keresik fel az orvosukat, ha már hatalmas a baj. Akkor meg aztán meg sem állunk odáig, hogy fogvesztés és implantátumok…

Szóval járjatok fogorvoshoz és olvasgassatok a témában, hogyha féltek. Én pedig kiderítem, hogy a fogtömés után fájdalom jön-e, vagy csak simán a jégeső. Aztán ha túléltem a dolgot, akkor még az is lehet, hogy megírom itt is.

fogtömés után fájdalom