Ha csinálok valamit, akkor azt szeretem a tőlem telhető legjobban megcsinálni. Legyen szó bármiről, úgy szeretem kiadni a dolgokat a kezeim közül, hogy tudom én a lehető legtöbbet megtettem és a legjobb tudásom szerint jártam el. Éppen ezért az élet minden területén törekszem a minőségre. Ez ugyanúgy igaz a vásárlásaimra is. Nem veszek meg akármilyen termékeket. Mindig ellenőrzöm, hogy honnan hozták, milyen minőségű és természetesen egészséges e. Már nagyon sok ideje így élünk, így ez már nekünk szinte természetes. A környezetünket is tudjuk ezzel inspirálni, hiszen nem egy családtagunk a mi példánk alapján kezdett el változtatni néhány apró dolgon. És ez pont elég is. Mindenki úgy élje az életét ahogyan az számára a legjobb és ahogyan komfortosan érzi magát. Főleg, hogyha változtatni szeretne, akkor elég kis dolgokkal kezdeni, hiszen így hatékonyabb lesz a változás is.

A minap, amikor a műhelyben a műanyaghegesztés miatt lementem a szerelőkhöz, akkor valahogy a beszélgetésünk érdekes fordulatot vett. Nagyon szeretünk beszélgetni, hiszen mindig tudunk valami újat mondani a másik számára, és ez most sem volt másképp. Egyik téma váltotta a másikat, és végül eljutottunk a Baba-mama vitaminokhoz és termékekhez. A legnagyobb meglepésemre pedig ők tudtak nekem adni egy nagyszerű tanácsot. Ugyanis nem tudtam, hogy honnan tudnám beszerezni a legjobb vitaminokat és baba termékeket. Ekkor kaptam a tanácsot, hogy nézzem meg a Prevenció Patika oldalát. Ott ugyanis nagyon sok egészségmegőrzéshez és egészség támogatáshoz kapcsolódó termék megtalálgató, ezen belül pedig a Baba-mama termékekre is gondolnak.

Mihelyt időm volt rá, meg is néztem az oldalukat. Valóban nagy termékkínálattal rendelkeznek. E mellett pedig könnyen átlátható és használható az oldal. Habár nagyon sok és különböző termék megtalálható egy helyen, mivel termékkategóriákra vannak osztva a termékek, így elég könnyű eligazodni rajtuk. Nagyon könnyen meg lehet találni azt, amit éppen keresel. Néhány termékkategória szemléltetésképpen: gyógyászat, intim, dermokozmetikumok, vitaminok, ásványi anyagok, Baba-mama, szépség, vírusvédelem, életmód, akciók.

Miután mindent megnéztem, máris lettek kedvenc termékkategóriáim. Az egyik ilyen a dermokozmetikumok. Ezen a kategórián belül nagyon sok ismert és minőségi márka terméke megtalálható. Ilyen és ehhez hasonló márkák termékeit vásárolhatod meg: BABÉ, Vichy, CeraVe, Bioderma, Body Natural, Apivita. Én ebből többet is használok napi szinten, így amikor megláttam, hogy milyen áron kaphatóak ezek a termékek, máris a kosaramba helyeztem néhányat. Hogyha a te polcaidon/ szekrényedben is megtalálhatóak ezek közül bármelyik márka termékei, akkor mindenképp érdemes lehet szétnézni a Prevenció Patika oldalán. Hiszen minőségi termékek, kedvező áron. Ezt pedig nem lenne érdemes kihagyni.

Egy másik kategória, amiből még biztosan vásárolni fogok, azok a vitaminok. Napi szinten használom ezeket is, így mindig fel kell tölteni a szekrényt ilyen termékekkel is. Szinte minden hasznos és szükséges vitamin megtalálható az oldalon, legyen szó A, B, C, D vagy E-vitaminról vagy antioxidánsokról, ezek mind megtalálható a kínálatukban.

A szépségápolási termékek között pedig olyan termékek találhatóak mint az ajakápolók, arcápolási termékek, férfi kozmetikumok, fényvédelem, rovarriasztók, dezodorok és egyéb tisztálkodási és szépítkezési termékek. Úgy gondolom, hogy itt is lehet olyan termékeket találni, amik hasznosak lehetnek számunkra.

Az életmód kategória nagy meglepetés volt számomra, hiszen hirtelen nem is tudtam mire gondoljak ezen belül. De megtalálható itt minden, ami az életmód váltásban segítség lehet: dohányzás leszokást segítő termékek, elhízás elleni szerek, sportolást segítő termékek, illóolajok, légfrissítők, gyümölcslevek, zöldségleve, gyógyvizek, újdonságok, gyógy- és élvezeti teák.

A mesébe illő akciók fülön belül pedig számos kedvezményes termék megtalálható. Különböző kategóriák közül lehet itt is választani. Hiszen vannak havi akciók, többet kevesebbért akció, kiemelt akciók és közeli lejáratos termékek. Már ebből is látszik, hogy próbálnak mindennel kedvezni a vásárlóiknak, így ha kicsit spórolni szeretnék, akkor még az is megoldható. Ezek a termékek minőségben ugyanazt adják, így még erről sem kell lemondanod.

A Baba-mama termékek között pedig megtalálható számos fontos vitamin, babaápolási termékek, cumik és cumisüvegek, fogzást könnyítő termékek, mellszívók és más hasonlóan hasznos termékek. A műhelyben pont erre a termékkategóriára kaptam az ajánlást és valóban nem kellett csalódnom. Hiszen nagyon sok hasznos és minőségi terméket megtaláltam, aminek nagy hasznát fogom venni a későbbiekben.

Baba-mama

Mint látható, nagyon sok fajta terméket árulnak, így bármiről s legyen szó, valószínűleg meg fogod itt találni.

Ez azért is jó egyébként, mert 12.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás díjmentessé válik. Így a havi bevásárlásnál ez igen jól jöhet, hogyha egy helyen ennyi mindent be lehet szerezni. Hiszen így nem csak időt tudunk megspórolni, hanem még a szállítási költséget is. És ami még szintén egy pozitívum, hogy GLS futárral dolgoznak együtt, így országszerte több, mint 500 GLS csomagponton át lehet venni a megrendelt termékeket. Természetesen házhoz szállításra is van lehetőség, viszont én ha tehetem mindig a csomagpontos megoldást választom. Sokkal hatékonyabb számomra, hiszen nem kell alkalmazkodnom a futárhoz, akkor veszem át a csomagomat amikor én érek rá és amikor nekem kényelmes. Érdemes lehet kipróbálni, ha még nem tetted.

Hogyha pedig a személyes vásárlás híve vagy, akkor erre is van lehetőséged. Amennyiben Szegeden élsz, vagy ha esetleg átutazóban vagy Szeged környékén, akkor a Prevenció Patika üzlete tárt karokkal vár mindenkit. Szakképzett és tapasztalt eladók várnak minden kedves vásárlót, így ha szükséged lenne segítségre a vásárlás során, akkor lesz kihez fordulni. A boltban is hasonlóan nagy termékkínálattal rendelkeznek, így még attól sem kell tartanod, hogy esetleg nem lesz megtalálható valami az üzletben.

A hírlevélre is érdemes lehet feliratkozni, hiszen ajándékba kap minden feliratkozó egy ingyenes szállítást, amit már a legelső vásárlásod alkalmával is felhasználhatsz. E mellett pedig elsőként értesülhetsz az akciókról, aktualitásokról és az újdonságokról. A hírlevélnek köszönhetően nem kell figyelemmel kísérnek az oldalon a kedvezményes termékeket és az eseti kedvezményeket, hiszen időben tájékoztatnak róla. Illetve az új termékekről sem maradsz le, hiszen ezt is megosztják minden feliratkozott vásárlójukkal.

Mindent figyelembe véve szerintem nagyon megéri a Prevenció Patika oldalán vagy üzletében vásárolni. Hogyha minőségi termékeket keresel, szeretnéd támogatni az egészségedet és fontos számodra, hogy egy olyan vállalkozást támogass a vásárlásoddal, akik valóban a vásárlóikért vannak, akkor mindenképp érdemes szétnézni a Prevenció Patika oldalán. Hogyha pedig találsz olyan termékeket, amikre szükséged van, ne hagyd veszni őket. Hiszen kedvező áron szerezhető be a legtöbb termék. Ha pedig szívesen megismernéd jobban a Prevenció Patikát és a megalakulásuk célját, akkor a Bemutatkozásra kattintva máris jobban megismerheted őket. Így nem csak közelebb érezheted őket magadhoz, de egy kicsit jobban meg is ismerheted azokat az embereket, akiktől vásárolni készülsz. Ez pedig egy fontos dolog, Hiszen mindenki szívesebben vásárol olyan embertől, akit ismer és akiben megbízik.